academica - Get higher with us!

LET’S CHAT!

   Évek óta foglalkozunk online oktatással, így nem most kellett 'valamit' keresnünk, hogy 'valahogy' megoldjuk ezt a helyzetet, mikor minden személyes találkozás veszélyt rejt magában. Az általunk használt, jól bevált rendszerben nem kell kompromisszumokat kötni. A világ vezető cégei által használt technológiát használjuk a foglalkozásainkhoz. Ezen kívül online feladatokkal látunk el, ha gyakorlásra van szükséged. 

BESZÉLGETÉS.  Angolul. Ez hiányzik leginkább az oktatásból, pedig erre van leginkább szükség. Nem tanítunk a szó klasszikus értelmében, hanem inkább segítünk, mentorálunk. Beszélünk mindenről, ami érdekel, felhasználva mindent, amit eddig tanultál. Te alakíthatod a foglalkozásokat. Használni fogunk néhány appot, és néhány trükköt, hogy mindig jó kedved legyen az angoltól. Csak a nyitottságodra, vidámságodra és a mobilodra/tabletedre/laptopodra lesz szükséged.

Módszerünkkel bármely nyelvvizsga bármilyen szintjére bátran jelentkezhetsz, hisz kellő magabiztossággal fogod hasznákni a nyelvet.

6 diák a maximum csoportlétszám, de kevesebbel is indulunk. Ha barátokkal, osztálytársakkal jössz, kaptok 5% kedvezményt.

Várunk folyamatosan induló csoportjainkba!

Áraink:

1fő  4000Ft/60perc

2fő  2200Ft/60perc/fő

3 fő 1600Ft/60perc/fő

4 fő 1200Ft/60perc/fő

5 fő 1000Ft/60perc/fő

6 fő 850Ft/60perc/fő

 

                                                                                                         

                                Let's chat! video        

       

                                  

Academica a Facebook-on! Academica az Instagram-on! Academica a Twitter-en!

Nézd meg bemutatkozó filmünket

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.