academica - Get higher with us!

 

 

Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha augusztusban felpörgetnénk az angol szókészletedet, és használatba is helyeznénk. Csak beszélgetünk, játszunk, közben Te a saját személyedre szabod ezt az egészet. Nem erőlködve, csak lazán, jókedvűen. Teljesen mindegy, hogy mire kell neked az angol, amit itt elsajátítasz, azt bármikor, bárhol, bármilyen helyzetben fel tudod használni. A lényeg, hogy szárnyalj szabadon, és ami a szíveden, az a szádon is jöjjön ki. Napi 3 óra, 11.00 -13.15-ig, hogy árnyékban lehess a legnagyobb melegben. Nem állítom, hogy nem kell otthon is dolgoznod magadon, mert nem hiszek a munka nélkül elérhető tartós sikerben. De nem is foglak halálra gyötörni. Itt minden arról szól, hogy merj és tudj beszélni.

A csoport 6 főtől indul és 8 főnél nem lesztek többen, mer így biztosan tudok mindenkire elég figyelmet fordítani, és biztosan bőven lesz időtök és alkalmatok a kommunikációra. A workshop 2 hetes, de igény szerint folytatható, de akár le is rövidíthető, be- és ki is lehet csatlakozni.

A workshop ára 1 hétre 18.000Ft, ami mindent tartalmaz.

Ha van még kérdés, amit nem sikerült itt megválaszolnom, hívj bátran a +36302171029-es számon. Ha épp nem veszem fel, ígérem, visszahívlak.

 

Jössz? Várlak!

 

Liámame!   Chiamami!   Hívj!    Call!   Ruf mich an!   

 

Academica a Facebook-on! Academica az Instagram-on! Academica a Twitter-en!

Nézd meg bemutatkozó filmünket

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.